بست فاز سایت تفریحی خبری عکس بازیگران و دانلود آهنگ،دانلود،دانلود فیلم،اس ام اس،پیامک،عکس جدید،دانلود موزیک،آهنگ جدید،فال،آشپزی،عکس پروفایل،عکس برای تلگرام،کلیپ های اینستاگرام

طرز تهیه تارت فندق و شکلات

طرز تهیه تارت فندق و شکلات

دسته بندی : سرگرمی پارس ناز تاریخ : جمعه ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۷

ماهنامه کیک و شیرینی – ماندانا حسین زاده: تارت فندق و شکلات یک دسر فوق العاده است که حتما عاشقش میشوید.

مواد لازم خمیر:

  • کره سرد: ۱۰۰ گرم
  • آرد: ۲۰۰ گرم
  • بیکینگ پودر: یک چهارم ق چ
  • شیر سرد: حدودا ۲ ق س
  • شکر: ۵۰ گرم

مواد لازم میانی:

  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم
  • شکر: ۷۰ گرم
  • پودر فندق: ۱۰۰ گرم
  • وانیل: یک چهارم ق چ

مواد لازم گاناژ:

  • شکلات تلخ: ۱۰۰ گرم
  • خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم

طرز تهیه:

۱٫ کره را مکعبی خرد کرده و به مدت نیم ساعت داخل فریزر قرار دهید. آرد، شکر و بیکینگ پودر را داخل غذاساز ریخته، کره سرد را اضافه کنید، غذاساز را با دور متوسط روشن کنید تا مواد با هم مخلوط شده و به شکل خرده نان دربیاید.

۲٫ سپس در حالی که دستگاه روشن است شیر را کم کم اضافه کرده تا جایی که خمیر جمع شود. ممکن است کمتر یا بیشتر از شیر دستور استفاده شود، خمیر را داخل نایلون گذاشته و به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.

۳٫ سپس خمیر را روی سطح آردپاشی شده به کمک وردنه باز کنید و داخل قالب تارت انداخته به کمک دست فرم قالب را به خمیر داده و اضافه های خمیر را با چاقو ببرید قالب را دوباره به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید، سپس از یخچال خارج کرده مواد میانی آماده را روی خمیر بریزید و در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد حدود ۴۵ دقیقه بپزید تا روی تارت کاملا طلایی شود.

۴٫ ابتدا با خلال دندان چک کنید اگر مواد به خلال نچسبید از فر خارج کنید در غیر اینصورت ۱۰ دقیقه دیگر زمان دهید تارت را کنار بگذارید تا خوب خنک شود. سپس گاناژ آماده را روی تارت ریخته و به دلخواه تزیین کنید.

طرز تهیه مواد میانی:

۱٫ تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن خوب بزنید تا کرمی و سبک شود خامه صبحانه را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر بزنید همزن را خاموش کرده پودر فندق را اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید.

۲٫ برای تهیه گاناژ، خامه صبحانه را داخل شیرجوش ریخته و روی حرارت بگذارید و با حرارت ملایم اجازه دهید تا خامه ریز جوش بزند سپس از روی حرارت برداشته شکلات خرد شده را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود.

نکته:

۱٫ در تهیه این تارت، خمیر تارت احتیاج به پخت اولیه ندارد و همه مواد با هم می پزند.

۲٫ خمیر این تارت به دلیل استفاده کردن از شیر کمی نرم تر از خمیرهای دیگر می باشد. دقت کنید که آرد زیاد به خورد خمیر ندهید. فقط سطح کار را خوب آردپاشی کنید تا خمیر به سطح کار نچسبد.

۳٫ برای خوش رنگ شدن گاناژ می توانید به جای شکلات تلخ از ۱۲۰ گرم شکلات شیری استفاده کنید.

دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 0
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.